Завершення та захист зимової практики

Студенти спеціальностей 126 – інформаційні системи та технології (освітня програма WEB-технології, WEB-дизайн) та 122 – комп’ютерні науки успішно захистили практику. Під час проходження практики, враховуючи студоцентричний підхід, студенти працювали в різних організаціях , установах та підприємствах  м. Черкаси та області, з якими було укладено договори. Однак, більшість студентів віддали перевагу провідній компанії м. Черкаси «Andersenlab».

 Крім того, варто відмітити роботу над спільним проєктним завданням. Студенти працювали в команді на чолі зі студентом групи Web 1811 М. Зінченко в якості проектного менеджера. Також до проекту був залучений як ментор, здобувач ступеню «доктор філософії» за спеціальністю 126- Інформаційні системи та технології І. Зінченко. В результаті була створена Web-орієнтована інформаційна система обліку даних для Центру здоров’я та краси.

Це був дуже корисний досвід, що допоміг студентам не тільки перевірити в реальних умовах отримані ними знання та практичні навичка, але й поліпшити свої soft skills , такі як комунікативні здібності, проведення презентацій та публічний виступ, критичне мислення, креативність, уміння формувати власну думку та приймати рішення; вміння працювати в команді, управління інформацією, навички міжособистісних відносин.