Проведено міжрегіонального наукового телемосту

19 квітня Дні студентської науки в ЧДТУ розпочались із міжрегіонального наукового телемосту «Вчені України єдині. Разом ми сильніші». https://chdtu.edu.ua/news/item/17255-u-chdtu-vpershe-proishov-mizhrehionalnyi-naukovyi-telemist-vcheni-ukrainy-iedyni-razom-my-sylnishi-video

Студенти бакалаври та магістри усіх курсів, а також аспіранти кафедри ІТП долучились до перегляду онлайн трансляції на офіційних сторінках ЧДТУ. Крім того, заздалегідь, ще до проведення телемосту, брали участь в обговоренні викликів, які постають перед молодими вченими у поточних складних умовах та пропонували ідеї щодо їх подолання.

К.т.н., ст. викладач кафедри ІТП Тарасенко Ярослав Володимирович, який виконує обов’язки голови наукового товариства студентів аспірантів, докторантів і молодих вчених ЧДТУ взяв участь у зазначеному заході. У своєму виступі зробив спробу структурувати та класифікувати найбільш складні виклики, які постають перед науковою молоддю країни та розповів про шляхи їх подолання, що провадяться в ЧДТУ, зокрема враховуючи висловлені напередодні ідеї та думки наукової молоді ЧДТУ загалом та кафедри ІТП зокрема.

«Адже саме обдарована наукова молодь є тим фактором, що рухає країну вперед, особливо в такі непрості часи»