Зустріч з представниками Массачусетського технологічного інституту

У понеділок 01.08.2022 за підтримки зав. кафедри інформаційних технологій проектування Тетяни ПРОКОПЕНКО та голови НТ САДМВ ЧДТУ Ярослава ТАРАСЕНКА, здобувачі вищої освіти освітньо-наукового рівня та магістерського рівня спеціальності 126 – Інформаційні системи та технології прийняли участь у зустрічі з представниками Массачусетського технологічного інституту (США) Юлією Кухаренко та Майклом Леськівим з метою налагодження зв’язків в дослідницькій та академічній сфері.

Під час зустрічі обговорювалась можливість взаємодії з європейськими науковими установами, роботи за програмами Горизонт Європа та Erasmus+. В учасників була унікальна можливість поділитись власними науковими ідеями щодо наукових проєктів молодих науковців з іноземними колегами та обговорити можливість їх реалізації. Обговорювалась можливість створення веб-платформи для здійснення наукових досліджень та кооперації і реалізації великих спільних проєктів з європейськими країнами. Також розглядалось питання можливості отримання доступу до новітнього специфічного наукового обладнання для реалізації інженерних проєктів.

Ті аспіранти та студенти, які не змогли взяти участь у зустрічі особисто також мають змогу запропонувати свої ідеї, використавши наведений QR-код.