Дні студентської науки 2023

18 квітня на кафедрі ІТП відбулась традиційна щорічна студентська науково-практична конференція, присвячена Дням студентської науки 2023 року.

В рамках конференції здобувачі вищої освіти всіх курсів навчання представили 9 доповідей. Кожна доповідь представляла унікальне та ґрунтовне дослідження на актуальну тему, проведене на високому рівні, що супроводжувалось презентацією із використанням мультимедійного супроводу.

В роботі конференції прийняли участь в якості слухачів викладачі кафедри та інші здобувачі, зацікавлені в наукових дослідженнях. Адже, за словами зав. кафедри ІТП Тетяни Прокопенко, «Здобувачі вищої освіти є тим інтелектуальним резервом, від яких залежить європейське майбутнє держави».

Усі доповіді були корисні, несуть прикладне значення та наукову складову, однак варто відзначити найкращі:

І місце – Бурлака Софія Володимирівна студентка 2 курсу групи WEB-2111 з доповіддю на тему «Технологія оркестрації контейнерів та її значення для DevOps» (науковий керівник к.т.н., доц. Тарасенко Я.В.).

ІІ місце – Краєва Аніта Станіславівна, студентка 1 курсу групи WEB-2211 з доповіддю на тему «Порівняльна характеристика найпопулярніших графічних редакторів» (науковий керівник д.т.н., проф. Прокопенко Т.О.).

ІІ місце – Панченко Іван Сергійович, студент 2 курсу групи WEB-2111 з доповіддю на тему «Методи SEO оптимізації для SPA веб-додатків» (науковий керівник к.т.н., доц. Тарасенко Я.В.).

ІІІ місце – Докукіна Анна Володимирівна та Марунич Ігор Миколайович, студенти 2 курсу скороченої форми групи WEBC-2111 з доповіддю на тему «WEB-ресурс з продажу японського чаю» (науковий керівник к.т.н., доц. Рудницький С.В.)

ІІІ місце – Дмитренко Софія Станіславівна, студентка 3 курсу групи WEB-2011 з доповіддю на тему «Інноваційні методи веб-орієнтованого маркетингу із використанням SEO текстів» (науковий керівник к.т.н., доц. Тарасенко Я.В.)

ІІІ місце – Чекаленко Олександр Леонідович, студент 2 курсу скороченої форми групи WEBC-2111 з доповіддю на тему «WEB-сайт для логістичної компанії» (науковий керівник к.т.н., доц. Тарасенко Я.В.).

Щиро вітаємо переможців та бажаємо всім учасникам наснаги та подальших творчих успіхів!