Відкрита лекція з дисципліни «Web-дизайн»

29 вересня 2023 року на кафедрі інформаційних технологій проектування відбулась відкрита лекція на тему «Сучасні інструменти і технології художнього оформлення веб-сайтів та проєктування їх логічної структури» з дисципліни «Web-дизайн» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології».

Лекцію провів доцент кафедри інформаційних технологій проектування, кандидат технічних наук Тарасенко Ярослав Володимирович. На лекції було розглянуто відмінності логічної та фізичної структури веб-ресурсів, класифікацію та представників сучасних інструментальних засобів розробки веб-дизайну, роль сітки у веб-дизайні та типи макетів веб-сайтів.

Лекційний матеріал викликав зацікавленість у здобувачів, які долучались до обговорення представленої на слайдах інформації за темою. Зав. кафедри ІТП д.т.н., проф. Тетяна Прокопенко на ряду з іншими присутніми на лекції викладачами, відзначила високий теоретичний та науково-методичний рівень проведення лекції.